انتصاب سردبیر جدید از سوی مدیر مسئول نشریه الکترونیکی مدیریت دانش اسلامی

طی حکمی مدیر مسئول نشریه الکترونیکی مدیریت دانش اسلامی، سردبیر جدید این نشریه را به مدت دوسال منصوب کرد.

در این حکم که 2 مهرماه 1397 صادر شده است ضمن تشکر از حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی بهبهانی، حجت الاسلام و المسلمین حسین حسن زاده به عنوان سردبیر جدید برای مدت 2 سال معرفی و منصوب شد. پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به منظور اشاعه و انتقال اطلاعات و انتشار نتایج طرح‌های پژوهشی و مقالات علمی در زمینه مدیریت دانش در علوم اسلامی و حوزه های وابسته نشریه‌ای با عنوان « مدیریت دانش اسلامی » منتشر می‌کند. به رغم تلاش هایی که در حوزه های علمیه درباره ساماندهی اطلاعات و مدارک اسلامی صورت گرفته است هنوز خلاهای زیادی درباره مدیریت دانش اسلامی وجود دارد. پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی به عنوان پایه گذار و پیش‌رو در تدوین اصطلاح نامه جامع علوم اسلامی، پژوهش‌ها و دست‌آوردهای زیر بنایی در این عرصه داشته است. برای بکارگیری این تجارب در حوزه مدیریت دانش اسلامی و بهره گیری از نظرات فرهیختگان و اندیشه ورزان، راه اندازی مجله الکترونیکی "مدیریت دانش اسلامی"  در راستای اهداف این پژوهشکده ضروری می‌نماید.
قابل ذکر است این نشریه، با مجوزشماره 93/28091، مورخ 93/11/13 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شاپای الکترونیکی 7255-2476 از طریق آدرس http://jikm.isca.ac.ir منتشر می‌شود.

متن حکم سردبیر به این صورت است :
جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسن زاده (زید عزه)
با سلام،
با عنایت به توانایی علمی و شایستگی جنابعالی و به موجب این حکم، شما را به مدت دو سال به عنوان سردبیر دوفصلنامه الکترونیکی "مدیریت دانش اسلامی" منصوب می نمایم.
توجه به نکات ذیل مورد تاکید است:
- تلاش جدی برای انتشار حداقل سه شماره از مجله برای دریافت رتبه علمی از مراجع ذیصلاح
- ارتقای سطح علمی مجله و تبدیل آن به پشوانه قابل اعتماد در مدیریت دانش
- برنامه ریزی در رصد موضوعات اولویت دار
- تعامل و هم افزایی با اندیشمندان و نخبگان در مدیریت دانش
- اتخاذ رویکرد مسئله محوری در انتخاب مقالات.
برخود لازم می دانم از تلاش جناب حجت الاسلام والمسلمین عبدالرحیم سلیمانی در مدت سردبیری مجله تشکر نمایم.